Dansk KulturGrundlovsforeningen Dansk Kultur, www.danskkultur.dk

 
Nyheder
Foreningen
Søg
Kultur
Medlem
Udgivelser
Skikke
Mærkedage
Humor
Kontakt
Links
Forside

 


Humor
Børn

Bøn
Hvor er lillebror
Lille Per i nød
Stærk far

Bøn

Lille Johnny gik til sin mor for at plage om en ny cykel. Hun sagde imidlertid: "Jamen Johnny, det er ikke jul, og vi har ikke råd til bare at købe alt, hvad du ønsker dig. Prøv i stedet at skrive et brev til Jesus og bed ham om en."
Efter et raserianfald blev Johnny sendt ind på sit værelse. Så satte han sig til at skrive et brev til Jesus:
"Kære Jesus - Jeg har været en god dreng i år og ville sætte pris på en ny cykel. Din ven Johnny "
Nu vidste Johnny godt, at Jesus kendte ham og var klar over, at han ikke var et af Guds bedste børn. Så han rev brevet i stykker og gjorde et nyt forsøg:
"Kære Jesus - Jeg har været en OK dreng i år, og jeg vil have en ny cykel. Med venlig hilsen Johnny."
Men Johnny vidste, at dette heller ikke var helt sandt, så han rev brevet i stykker og prøvede igen.
"Kære Jesus - Jeg har tænkt mig at blive en god dreng i år og må jeg få en cykel? Johnny "

Johnny tænkte sig imidlertid om en ekstra gang. Han vidste, at han havde været forfærdelig og ikke fortjente noget. Han krøllede brevet sammen, smed det i papirkurven og løb ud af huset. Han vandrede rastløst rundt, nedtrykt over den måde, han havde behandlet sine forældre på og overvejede grundigt, hvad han skulle gøre.
Pludselig befandt han sig foran en katolsk kirke. Johnny gik ind i kirken og knælede ned, kiggede rundt og vidste ikke rigtig, hvad han skulle gøre.
Langt om længe rejste han sig og begyndte at bevæge sig mod døren, mens han kiggede på alle statuerne. Pludselig greb han en statue af Jomfru Maria og løb ud af døren.
Han kom hjem, gemte statuen under sin seng og skrev dette brev: "Jesus, Jeg har din mor. Hvis du nogensinde ønsker at se hende igen, skal du give mig en cykel.

Hvor er lillebror ?
I lang tid havde den 4-årige fortalt alle om, at han skulle have en lillesøster. De ventede hende hver dag. En dag gav hans mor ham lov til at lægge hånden på sin mave med ordene: - Kan du mærke lillesøster inde i min mave, mærk hvor hun sparker og spræller!"
Drengen lagde hånden på mors mave og så noget forkert ud i hovedet, hvorpå han løb grædende ud til far. -Jamen hvad er der da?-  -Far jeg tror, at mor har spist lillesøster-

Lille Per i nød
Lille Per var kommet lidt sent af sted til skole og han kunne godt se at han ville komme for sent. Han løb alt hvad han kunne ned af vejen, men pludselig standsede han og foldede hænderne: "Kære Gud vil du ikke nok hjælpe mig så jeg ikke kommer for sent?"
Derefter løb han videre indtil han lidt efter snublede og faldt. Lidt bebrejdende vendte han hovedet mod himlen og sagde: "Ja, Ja du behøver jo ikke at skubbe vel!"

Stærk far?
 
-Jamen, far, da jeg sagde, at du skulle tæve hans far, kunne jeg jo ikke vide, at han ville komme med sin mor-
.
 


 
Vittigheder om...
Ægteskabet
Århusianere
Blondiner
Børn
Det danske sprog
Det ufrivillige
Døden
Dyr
Energi/hvile
Forbudte vittigheder
Gruk
Himmel/helvede
Jøder
Kristne
Læger/advokater
Lune Jyder
Molboer
Muslimer
Paradis
Politiet
Politik
Præster
Skoler
Storm P: Fluen
Sproget
Vendelboer
Visdom